Средства за онкоболни деца ще набират варненски рок музиканти. Те

...
Средства за онкоболни деца ще набират варненски рок музиканти. Те
Коментари Харесай

Рок музиканти ще пеят за онкоболни деца

Средства за онкоболни деца ще набират варненски рок музиканти. Те провеждат през днешния ден благотворителен акустичен концерт, средствата от който ще бъдат дарени на детското поделение по онкология и хематология при МБАЛ " Света Марина " - Варна.

Събитието е в памет на Пламен Колесниченко, който преди няколко години загуби борбата с рака.

„ Две години неговата брачна половинка Радослава Димова организираше концерта и даряваше средствата на организация за онкоболни възрастни хора.Тази година те отхвърлиха да одобряват средствата с довода, че се усещат егоисти и желаят да дарим средствата на отделението по детска онкология ”, споделя уредникът Стоян Бурназов.

Освен него присъединяване в концерта FLIGHT ще вземат още дъщерите на Пламен Колесниченко - Йоанна и Александра, Диян Коев, Лилия Радославова, Мирослав Савов и Стефан Кудев. Началото е в 16 ч. на втория етаж на „ Гранд мол Варна ”

„ Ще ми се да покажа на варненци,че рок музиката може да се свири освен с крещящо мощен тон. Разбира се, доста от слушащите този жанр от дълго време знаят това. Но към момента ми се коства,че има хора, които са уверени, че в рок клубовете се случват ужасни неща – че там се веят безразборни коси и се клатят глави без никакъв смисъл. Публиката на концерта ще чуе освен кавъри, само че и авторски песни ”, добавя Бурназов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР