Среднощното вдигане на блокадите в цялата страна е разпоредено от

...
Среднощното вдигане на блокадите в цялата страна е разпоредено от
Коментари Харесай

Политически зоопарк: Валери Симеонов се изживява като министър-председател

Среднощното повдигане на блокадите в цялата страна е разпоредено от съдружния съвет, а не от полицията, която малко по-рано разгласи, че се сезирала след получени подписки от жители.
Това стана ясно от изказване на водача на НФСБ Валери Симеонов по Нова телевизия. Той обаче не призна кой в обединението е поел самодейността.
В обществените мрежи обаче доминират мненията, че това е точно Симеонов. Думите и дейностите на водача на НФСБ станаха главен фокус на вниманието на голям брой публицисти и жители.
Поради тази причина Симеонов става и основният воин в днешното издание на обичайна ни графа " политически зоопарк ".
Ето и най-интересните отзиви:
Крум Зарков (депутат от БСП)
Значи на вчерашния съдружен съвет било решено блокадите да бъдат вдигнати не с оставка, а със мощ. По тъмна доба полицията е изпратена на Орлов мост, а рано сутринта дейностите й бяха обяснени от Валери Симеонов. Всъщност от два дни господин Симеонов се изживява като министър-председател де факто - дефинира ориста на държавното управление и датата на изборите, квалифицира протестиращите и техните претенции, коментира позициите на съдружния съвет и участниците в него, поправя премиера и вицепремиера Дончев, когато те установяват очевидното - че по този начин просто повече не може. И тъй като посредством избори Валери Симеонов не може даже да мечтае за сходна власт, не е чудно, че прибягва към мощ, с цел да я резервира. Но напъните му са обречени. Процесът е необратим. Довиждане, Валери. И оставка!
Любомир Аламанов (PR специалист)
Правило №17 на спешния мениджмънт: Когато една организация е в рецесия, водачът излиза напред, с цел да поеме отговорност и да понижи напрежението.
Преподаваме го на всяка лекция
След като се кри зад тила на няколко дами от ГЕРБ, а по-късно и зад Дончев, през днешния ден Борисов се скри зад тила на съдружния сътрудник Симеонов.
Вчера, Борисов пред ГЕРБ-актива: Обмислям да подам оставка, само че държавното управление да остане.
Днес сутринта, Дончев: може да мислим за оставка, само че чак края на септември.
Днес следобед, Симеонов: Правителството остава до края на мандата си.
Защо Борисов не се изправи пред публицисти и не отговори на въпроси? Защо не излезе и не удари с ръка по масата и не каже изрично, че остава и че поема цялостната отговорност за това? Държавата има ли министър председател или не?
Ако водачът на една организация (фирма, Неправителствени организации, министерство или цяло правителство) не излиза напред в рецесия, то защо й е на тази организация сходен водач? Ако не може да се изправи пред въпроси, по какъв начин ще се изправи пред самата рецесия?
Кризите са наставници сурови. И в рецесиите си личат същинските водачи.
Дано единствено рецесията не ескалира в злополука. Някой прави ли разбор и оценка на този риск?
Александър Симов (журналист)
Валери Симеонов към този момент се изживява като WC-фюрерът на България. Малко жандармеристче с политически жартиери. Болонката на олигархията. Копоят на хунтата. Арогантният пазач. Сега се оказва, че той е взел цялата власт в страната. Борисов се е покрил някъде и е оставил кръвожадните си лакеи да му свършат мръсната работа. И дейностите на полицията довечера са цялостен срам.
Оставка, мутри!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР