Средно между 20-25 лв. би струвало на една двойка да

...
Средно между 20-25 лв. би струвало на една двойка да
Коментари Харесай

Плаж с цаца и бира във Варна - колко ще ви струва?

Средно сред 20-25 лева би коствало на една двойка да отиде на плаж на Крайбрежната алея във Варна и да хапне нещо в обедните часове. Толкова коства да си наемете 2 шезлонга и 1 чадър, а по обяд да хапнете една цаца с една порция картофки, както да изпиете бира и едно безалкохолно. Цените в курортите към морската столица биха нараснали това преживяване с към 30%.

Цените в заведенията в крайбрежните заведения във Варна

Традиционната за доста българи цаца по варненската алея може да бъде открита на цена от 4-7 лева, демонстрира инспекция на Moreto.net. Прави усещане, че в доста от заведенията трицоната, както назоваваме " цацата " във Варна, не участва в менюто, което се предлага на посетителите, само че при питане се оказва, че цаца се предлага. Калмарите по гръцки са сред 8 - 13 лева, Мидите натюр - 8-12 лева

Порция пържен сафрид от към 300 грама се предлага на цена от 6 до 11 лева Между типовете риба в менютата могат да бъдат открити също ципура, калкан, лаврак, морски демон, риба звук с цени 10-20 лева за 100 грама, според от типа. По-рядко в менютата могат да бъдат открити кая, чернокоп, хамсия.

Рибената супа най-често може да бъде открита на цена от 4-5 лева, а разхлаждащата в летни горещини бира е приблизително към 3-4 лева за 500 мл. Кафето и безалкохолното на варненския плаж костват приблизително към 2 лева всяко.

Зелена салата с козе сирене, салата " Капрезе ", гръцка, шопска, " Снежанка " са салатите, които се откриват в съвсем всички менюта на цена 5-13 лева, според от разположението на ресторанта, а и евентуално - от качеството и типа на продуктите. Класическата шопска салата е със междинна цена 6-7 лева Морските салати, а и такива със супер храни, доближават цени от 12-16 лева Модните в последно време бургери и чабати сандвичи са навлезли в доста от менютата на заведенията на Крайбрежната алея във Варна. С пиците и пастата ситуацията е същото - първите вървят сред 8-15 лева на Алея първа. В разядките в крайбрежните варненски заведения за хранене наложително на всички места участва тарама хайвер и хумус с цена от 4,50 до 8 лева. Пилешката пържола с гарнитура е с цена към 8-10 лева, пържени картофки - 4-5 лева

Чадърите във Варна и курортите от 2 до 15 лева

Пет лв. е сумата, която би трябвало да платиш, в случай че искаш чадър на Варненския централен плаж, същата е сумата и за Офицерския и на " Буните ", толкоз коства и наемането на шезлонг на същите за лято 2019 във Варна, демонстрира информация на Moreto.net. Тези стойности имат и чадърите и шезлонгите на Аспаруховския плаж.

В курортния комплекс " Св. Св. Константин и Елена " край Варна цените варират сред 6-10 лева за чедър или шезлонг, като най-ниска цена имат плаж Св.Св.Константин и Елена - Юг и плаж Свети Илия.

Слънчев ден е с цена за чадър 9 лева, а за шезлонг - 8 лева Минералният басейн " Север " в курорта предлага по 10 лева чадър или шезлонг, а в композиция от двете цената е 25 лева На плаж " Сахара 2 " (пред МНО) принадлежностите могат да бъдат получени против 6.50 лева брой. На " Слънчев ден " концесионерът пък отдава чартърен такъми за 8 лева всяко.

На Кабакум, според от плажа, желаят сред 2-6 лева На плаж " Ривиера " ще дължите на концесионера за чадър и шезлонг 30 лева В курортен комплекс " Златни пясъци " цената на всяко едно от двете е 10 лв.. На плаж " Панорама " чадърът е 8 лева, шезлонгът - 7 лева, шалте - 3 лева и шатра можеш да наемеш за 40 лева /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР