Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в

...
Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в
Коментари Харесай

Антон Чанев: Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в държавата ни

" Средната класа е гръбнака на демокрацията във Варна и в страната ни ". Това сподели за кореспондент на ДНЕС+ ръководителят на структурата на Съюз на демократичните сили в регион " Владислав Варненчик " и претендент за общински консултант Антон Чанев.

Според него би трябвало да се работи по посока на подкрепяне на дребния и междинен бизнес, което е заложено надълбоко в дясната политика на Съюз на демократичните сили. Това ще подкрепи и демографската и икономическата рецесия във Варна и в България.

Ето какво още сподели ръководителят на СДС-Владиславово:

- Защо решихте да се кандидатирате за общински консултант в листата на СДС-Варна?

- Защото на синя Варна ѝ е нужно едно същинско, автентично дясно болшинство в общинския съвет. И аз ще дам своя принос с труд, чест и правдивост при взимането на решения, които касаят живота на варненци.



- Какъв би бил Вашият принос за развиването на Варна? В кои области ще насочите напъните си?

- Ще работя за подкрепяне на дребния и междинен бизнес в града, тъй като междинната класа е гръбнака на демокрацията и във Варна и в страната ни. Варна постоянно е била в челните редици на демократичните процеси. Като претендент и като общински консултант ще работя безкористно за работливите варненци. Имам прелестно семейство и се надявам да имам и прелестно място за живеене.

-Какво отличава политиката на Съюз на демократичните сили от останалите партии в дясното политическо пространство?

- Съюз на демократичните сили е най-дясната партия в България с действителен политически живот и същински демократично мислещи членове. Това е партията, която е общественост и всички политически решения се взимат на съответните конгреси. Както споделяше починалият Стефан Савов: „ От нас по-дясна е единствено стената, на която сме опрели гърбовете си “.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

 



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР