Сред задържаните в акцията срещу купуването на гласове в региона

...
Сред задържаните в акцията срещу купуването на гласове в региона
Коментари Харесай

Арестуваха мъжа и сина на кметицата на Симеоновград

Сред арестуваните в акцията против пазаруването на гласове в района са мъжът и синът на кметицата на Симеоновград Милена Рангелова. Това заяви на място министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. " Видяхме по какъв начин служители на реда водят Пенко и сина му Сашо ", разясниха пред " Марица " поданици фна Симеоновград.

Според Рашков от вкъщи на Рангелова били конфискувани към 25 000 лева, валута и описи с имена. Той изрази вяра, че Рангелова не е обвързвана с това.

При същата акция нощес в Любимец ​били тествани два адреса. Открити са 75 000 лева, половин кг злато и доста скъпи предмети, конфискувани са персонални и дебитни карти. 65 000 лева са открити в различен дом. Задържани са двама мъже, като следствието продължава.

Също нощес в пограничното село Малко градище е тестван търговски обект, стопанисван от брачен партньор на кметицита на селото. Открити са описи с имена, като са арестувани и двамата.

В Хасково има един арестуван, а десетина са разпитани. Има открит лист с имена, като са се предложили облаги за гласоподаване. " Работи се извънредно интензивно. Включително текат и разпити пред арбитър. През идващите дни ще осведомяваме в допълнение. Жалко за нашите политически партии “, коментироще Бойко Рашков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР