Сред водещите политически сили на изборите се очертава консенсус за

...
Сред водещите политически сили на изборите се очертава консенсус за
Коментари Харесай

Всички искат редовно правителство, а Слави Трифонов пък мълчи

Сред водещите политически сили на изборите се обрисува консенсус за нуждата от сформиране на постоянно държавно управление, въпреки че главната фигура, от която зависи това – водачът на " ИТН " Слави Трифонов, продължава да мълчи.

Това излиза наяве от първите политически реакции след края на изборния ден в неделя.

" Демократична България " в неделя удостовери позицията си, че ще поддържа последващо ръководство, в случай че то заложи на промени в правосъдната система и опазването на здравето, на електронното ръководство и на повишение на приходите.

" Ние ще работим за това да се сформира кабинет, само че не кой да е кабинет, а кабинет, който в действителност има волята, упоритостта и потенциала да направи дълбоката промяна в България ", съобщи по-рано денем съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

" Няма съвещания с " ИТН " сега. Най-нормалното е откакто излязат окончателните резултати, да стартират диалози за политики и образуване на кабинет. Ние сме отворени за диалог и той ще се случи, откакто станат ясни окончателните резултати за разпределение на силите ", съобщи още Антоанета Цонева пред Българска национална телевизия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР