Сред тях е и персоналът на Eurocontrol – агенцията, която

...
Сред тях е и персоналът на Eurocontrol – агенцията, която
Коментари Харесай

Лято в Европа? Проверете къде стачкуват!

Сред тях е и личният състав на Eurocontrol – организацията, която ръководи небето над Европа, като обезпечава ефикасен надзор на въздушното придвижване, валидира полети и ревизира десетки хиляди известия дневно. Eurocontrol предизвести, че през идващите 6 месеца може да стартира стачка когато и да е, единствено с пет дни предупреждение. В случая не става въпрос за хонорари, а за нуждата от увеличение на личния състав с 25%, само че една стачка на Eurocontrol може да блокира европейското въздушно пространство, тъй че, в случай че ще летите, информирайте се навреме.

Синдикатите във Франция не престават борба против увеличението на пенсионната възраст от 62 на 64 години. За момента не са планувани нови протестни дейности, само че след всеобщите летни митинги в страната, по-добре следете новините и се съобразявайте със препоръките на управляващите.

Служителите на летище Хийтроу – Лондонф анулираха проекта за 31 протестни дни през това лято, само че личният състав на Гетуик ще напусне работа за 8 дни, в случай че не...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР