Сред тях бяха балетни школи, хип-хоп, съвременни танци и циркови

...
Сред тях бяха балетни школи, хип-хоп, съвременни танци и циркови
Коментари Харесай

Мария Табакова събра на една сцена 340 деца от 12 школи в уникален концерт-спектакъл

Сред тях бяха балетни школи, хип-хоп, модерни танци и циркови акробати

Въпреки неприятното време на открито, слънчева приказност от танци и цветни страсти препълваше Културния дом на нефтохимика в Бургас в неделя вечер. 340 деца от 12 школи в морския град участваха в неповторим концерт-спектакъл. Сред тях бяха балетни школи, хип-хоп, модерни танци и акробати. Водеща на „ Бургас танцува “ беше ученичката от НУМСИ „ Проф. Панчо Владигеров “ Никол Мерджанова. Залата преливаше от аплодисментите на разчувствани родители и другари на дребните актьори.

Инициатор, уредник и режисьор на грандиозното събитие е надарената Мария Табакова, с помощта на която то се трансформира в традиция. Събитието се провежда и с поддръжката на Община Бургас, а в залата бе заместник-кметът Диана Саватева, която персонално поздрави Мария Табакова за нейната сила и безрезервност в процеса.
 Талантливата Мария Табакова дава обещание още доста невероятни концерти и спектакли в Бургас
Тази година патрон на мероприятието бе Бенчо Бенчев – общински консултант и ръководител на Комисията по устройство на територията към Общинския съвет в Бургас, който оказа помощ за организацията на това мероприятие. Бенчо Бенчев участва на концерта и бе бурно приветстван от публиката поради поддръжката, която оказа при подготовката на спектакъла.

Сред 12-те школи бе и една циркова, както и ученици на Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство " Проф. Панчо Владигеров ".

„ За един режисьор и уредник няма нищо по-хубаво от цялостна зала с овации и щастливи участници. Благодаря на всички школи, че приехте моята поканата да се включите в следващото издание на “Бургас танцува ”, разяснява Мария Табакова и дава обещание още доста невероятни концерти и спектакли в Бургас.
 Бенчо Бенчев тази година е патрон на събитието и бе бурно приветстван от препълнената зала
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР