Сред най-честите оплаквания на жените в сексуално отношение е ситуацията,

...
Сред най-честите оплаквания на жените в сексуално отношение е ситуацията,
Коментари Харесай

5 начина да удължите ерекцията му

Сред най-честите недоволства на дамите в полово отношение е обстановката, когато сътрудникът не успее да удължи половия акт и свърши прекомерно бързо. В такива случаи, за жалост, една страна остава неудовлетворена и това е добре да се поправя, нали? Според проучванията мъжете свършват за към 5-10 минути от началото на половия акт. Но когато за дамата е по-трудно да доближи до оргазъм, тя постоянно има потребност от по-дълъг акт. Ето няколко приятни съвета да удължите удоволствието в леглото, написа Аз дамата бг. Спирайте по време на акта

Подобен трик е добре да се употребява при мъже, които свършват извънредно бързо. Спирайте секса понякога, целувайте се буйно, опипвайте се, единствено за няколко секунди, след което продължете отново. Така ще го разконцентрирате за малко и ще забавите кулминационната точка.

Не подценявайте любовната игра

Когато преди самия секс си поиграете задоволително дълго с търпението на обичания, сигурно ще му дадете опция да потренира и да задържи напиращото наслаждение. Продължителната любовна игра подсигурява по-удължен сексуален акт по-късно.

Започнете с фелацио

Друг прелестен трик да задържите вниманието му и да не стигнете до края прекомерно бързо е да започнете с френска обич. Така ще му дадете опция да се наслаждения на интимността с вас и ще удължите ерекцията за по-дълго, без да свършва.

Бъдете „ ездачка “

Когато секс позата е „ ездачка “ и дамата е от горната страна, пенисът се подтиква по-малко спрямо останалите пози. По този метод ще задържите удоволствието му за по-дълго, вие ще направлявате в мечтаната от вас посока – по-бързо или по-бавно. А той ще се любува, гледайки ви изпод...

Винаги може отново

И в случай че въпреки всичко не съумеете да го накарате да изкара по-дълго, колкото ви е належащо на вас, с цел да се задоволите, не го оставяйте на мира. Опитайте отново след първия път и сигурно ще имате триумф във втория рунд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР