Сред блокираните над 2000 туристи от цялата страна има и

...
Сред блокираните над 2000 туристи от цялата страна има и
Коментари Харесай

Китай блокира курортен град, пълен с почиващи

Сред блокираните над 2000 туристи от цялата страна има и такива, пристигнали „ да вземат глътка чист въздух ” след тримесечния локдаун в Шанхай. Бейхай, който е известна лятна дестинация в южния китайски район Гуанси, записва в последните пет дни над 450 нови инфекции. Според интернационалните стандарти, това е ниско равнище на болест, само че китайското държавно управление има различен метод към предварителната защита на Covid-19.

В неделя локалните управляващи оповестиха на пресконференця, че ще разрешат на туристите да изоставен града, в случай че не са били в контакт със инфектирани, в случай че не са посещавали зони със междинен или висок риск от болест и... в случай че покажат негативен тест за Covid-19. Останалите почиващи и поданици на града ще останат под карантина.

Вчера държавното управление на Шанхай съобщи, че още веднъж ще изисква проби за повече от половината региони на мегаполиса, откакто всеобщо тестване беше извършено едвам предходната седмица. Шанхай е един от няколкото многомилионни града, които се борят с нови огнища...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР