Сред банкнотите трябва да изберете една. Вижте сами вътрешното си

...
Сред банкнотите трябва да изберете една. Вижте сами вътрешното си
Коментари Харесай

Тест за супер-пари: Изберете КАРТИНКА и проверете

Сред банкнотите би трябвало да изберете една. Вижте сами вътрешното си възприятие.



1.Долар-Това е валута-класика

По всяка възможност сте великодушни и се стремите да се превърнете в най-хубавите. Водени сте от най-високи упоритости и стандарти. Дори и в най-простите неща търсите първичния ъгъл. Партньорите и сътрудниците в работата може да ви считат за сложен темперамент, само че на вас ви е най-трудно със самите себе си.

2. Вие сте човек, автентичен и с възприятие за комизъм

Тези качества могат да ви оказват помощ в бизнеса. Вие сте виновни, вършите всичко със пристрастеност, човек който обича да се грижи за другите. Вярвате в честния труд и елементарно поемате отговорности. Имате добър темперамент. Осланяте се на доверието на хората.
Вие сте ослепителен, бърз и проницателен. Винаги имате нещо забавно да кажете.

3. Вие можете да мислите ексцентрично

Може да се подчертае същността и създаване на бизнес скица. Подробности за бизнес проектите оставяте за по-късно. Важна е концепцията. Вие сте образован и деликатен човек. Вие сте добър мъдрец. Вашите мисли и хрумвания са най-важното нещо. Може да мислите за своите теории и възгледи сами. Вие сте интроверт.

4. Оригиналното мислене може да ви помогне в бизнеса

Можете да го извършите по-добре! Мъдри и метафизичен, вие сте неповторим по рода си човек. Около вас няма никой, който и леко да прилича на вас. Вие сте интуитивни и малко странни. Но в това се крие капацитета за триумф в работата и бизнеса! Вие постоянно сте неразбрани и от това ви боли.

5. Класически и елементарни - Това са вашите цели в работата и бизнеса

Понякога работата, или бизнесът може да пострадат от това, и все пак сте постоянни и правилни в изчисленията, които ви подсигуряват триумф. Вие сте изправени пред известни компликации при работа или бизнес. Но не би трябвало да се обезсърчавате, просто би трябвало да продължавате напред. Уверени и преобладаващи, вие сте много самостоятелен човек.

6. Избор на картинката от отминали времена, най-вероятно сочи липса на непоклатимост

Носталгията по комунистическото минало не пречи на триумфите ви в работата и бизнеса. Внимателни и чувствителни, елементарно можете да изградите бизнес връзки с хората. Имате доста другари и желаете да извършите живота си по-добър. Имате топла и светла аура. Уважавате положителната и постоянна работа.

7. Вашият бизнес и вашите вложения би трябвало да са като кокошката, която снася златни яйца

Стабилност и автентичност - целите на задачите си в бизнеса и работата. Щастливи и решителни, вие сте сензитивен и разбиращ човек. Често слушате деликатно и без да осъждате сътрудниците си. Смятате, че всеки има собствен личен път в живота.

8. Доларите са остаряла работа, еврото-мъгливо бъдеще

Английският паунд - знак на стабилната, остаряла Англия. Инстинктът на стадото не е за вас. Не ви харесва всичко и сте в положение да мислите отвън кутията. Това би трябвало да бъде ключът към вашия триумф в работата и бизнеса. Очарователни и енергични, постоянно радостен и положителен човек.

9. Злато и долари - Знак за финансова непоклатимост.

Златото - валута в продължение на епохи. Вие сте цялостни с оптимизъм и човек с шанс. Вие избирате надеждност, против риск от недомислени дейности. В бизнеса и работата поредно вървите напред, макар компликациите. Опитвате се да поддържате това качество. Вярвате, че животът е подарък, а вие се опитате да извършите колкото се може повече.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР