Сред австрийските компании, които ще вземат участие в MachTech&InnoTech Expo

...
Сред австрийските компании, които ще вземат участие в MachTech&InnoTech Expo
Коментари Харесай

Австрия с колективно участие на MachTech&InnoTech Expo в София

Сред австрийските компании, които ще вземат присъединяване в MachTech&InnoTech Expo 2018, са AUWA Umwelttechnik & Recycling Handels GmbH, DMH Dichtungs- und Maschinenhandel GmbH, HellermannTyton GmbH, InterTech Handels GmbH, Merlin Technology GmbH и Wittmann Battenfeld GmbH. Колективният щанд е проведен от Търговския отдел на Австрийско посолство в София.

Австрийските компании ще показват разнообразие от артикули, измежду които са: балираща техника и техника за накъсване, уплътнителна техника, кабелни решения, задвижваща техника, мехатроника, кранова & подемно-транспортна техника, инженеринг, машини за леене под налягане на пластмасови елементи и съоръжения за навлажняване на въздуха.

През тази година интернационалното ревю MachTech&InnoTech Expo усилва своите мащаби. Освен от България и Австрия, присъединяване във форума ще вземат компании от Румъния, Унгария, Полша, Турция, Швеция и Китай.

Двустранни бизнес срещи откриват нови благоприятни условия за участниците

Всички участници в ревюто MachTech&InnoTech Expo и през тази година ще могат да се включат в двустранните B2B MatchMaking срещи, откриващи нови хоризонти за развиване на бизнеса. Те ще се проведат на 28 март. Участието е гратис, като е нужна регистрация на imm-industry-4-2018.b2match.io до 20 март. След обзор на подадените поръчки всеки утвърден участник ще получи личен график за срещи в границите на събитието.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo 2018 ще се организира и единственото ревю в България, отдадено на ръководството на хидросектора – ВОДА София. Допълнителна информация и всички вести за ревюто MachTech&InnoTech 2018 ще откриете в уеб страницата machtech.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР