Сред 12-те зодиакални знака се открояват 5, които са особено

...
Сред 12-те зодиакални знака се открояват 5, които са особено
Коментари Харесай

Тези зодии са най-големите егоисти

Сред 12-те зодиакални знака се открояват 5, които са изключително своенравни и се стремят да се наложат над останалите по всевъзможен начин. Те постоянно мислят първо за себе си, без значение какво възнамеряват или вършат! Нищо чудно, че в очите на близките минават за приключени егоисти.

Лъвът безспорно е измежду най-егоистичните знаци. Той е самовлюбен и от време на време извънредно суетлив. Старае се да извлече полза за себе си от всяка обстановка. Трудно му е да се преценява с близките и би трябвало да има доста сериозна причина, с цел да отстъпи шампионата си на различен човек.

Близнаците прекомерно постоянно са заети само със себе си, ръководейки се само от личните си стремежи. Ето за какво съзнателно пренебрегват непознатите проблеми. Те надали могат да се нарекат същински помагачи… Видят ли някъде полза за себе си, най-безсрамно се възползват. Кристално ясно е, че този знак мисли единствено за себе си.

Овенът несъмнено е най-големият лакомец измежду зодиите. Винаги мисли първо за себе си и богатството на останалите малко го интересува. Овните освен че не отхвърлят това свое неприятно качество, само че надали не се гордеят с него. Това обаче не значи, че са злонамерени – просто са опърничави и твърдоглави.

Скорпионът е безусловно праволинеен и непроменяемо се стреми да прокарва личните си цели и хрумвания, без да се преценява с непознатото мнение. За да наложи своите потребности и стремежи, е подготвен да мине през трупове. Освен това за Скорпионите се твърди, че са ревностни и властолюбиви, което ще рече – приключени егоисти, които се интересуват единствено от себе си!

Ракът минава за извънредно угодлив и себеотрицателен, по тази причина на човек му е мъчно да повярва, че се подрежда измежду егоистичните зодии. Но привидността лъже… Ракът постоянно оказва помощ единствено тогава, когато има сметка. Всъщност за него са от голяма важност само личните му усеща. С други думи, Ракът е лакомец, който услужва с цел да се харесва, а не от безкористност.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР