Сребро, злато, перли или камъни? Тук ще ви разкрием какви украшения

...
Сребро, злато, перли или камъни?
Тук ще ви разкрием какви украшения
Коментари Харесай

Какви бижута трябва да носите според зодията

Сребро, злато, перли или камъни?

Тук ще ви разкрием какви декорации са най-подходящи за вашата зодия:

Овен

Овните са изключително целеустремени и буйни натури. Красиво украшение с червени камъни във тип на пръстен или гривна ще им стои идеално.

Телец

Този знак обича дискретните бижута и нежните нюанси. Ето за какво залага на пастелни тонове. А какво по-подходящо от чифт перлени обици?

Близнаци

Близнаците харесват разнообразието и са отворени за всичко ново – в това число за декорации. Предпочитат ексцентричните бижута, тъй като обичат да изпъкват. Например чифт големи златни обеци или голям брой пръстени на ръцете са съвършени за жизнерадостните Близнаци.

Рак

Чувствителните Раци залагат на благородната класика. За тях е значимо бижуто да е безвременно. Идеални за Рака са сребърните декорации или бижута в бяло или сиво. Подходящи са и тънките нежни пръстени, както и верижката с лунен камък, тъй като това е камъкът на тяхната зодия.

Лъв

Този знак обича да притегля вниманието и е доста придирчив във връзка с бижутата. За тях идеални са златните декорации, да вземем за пример елегантна златна верижка с красива висулка.

Дева

Девата минава за почтена и благонадеждна. Тя избира класата, по тази причина в никакъв случай не би се окичила с прекомерно доста бижута. Добре й стоят землистите тонове или филигранните декорации, да вземем за пример нежна сребърна верижка.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР