Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела

...
Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела
Коментари Харесай

Мирела Демирева на финал в Токио с най-добър резултат за сезона!

Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела Демирева се класира за финала във високия скок на . Българката преодоля квалификационния норматив от 1.95 м, като сложи най-хубав резултат за сезона.

Квалификацията не мина без компликации за Демирева, откакто още на 1.82 метра тя направи два фала. След това Мирела се оправи от първи опит на 1.86 и от трети скочи 1.90. На 1.93 м. Демирева скочи сполучливо от втори опит и записа най-хубав резултат за сезона.
 Георги Вангелов прегази колумбиец и ще се бори за бронз на Олимпийските игри Георги Вангелов прегази колумбиец и ще се бори за бронз на Олимпийските игри
Георги Вангелов ще се бори за бронзов орден на Олимпийските игри в Токио. Представителят ни в битката в категория до 57 кг взе репашажа...

На 1.95 м. Демирева скочи сполучливо от трети опит и по този начин откри място във финала на дисциплината, като покри норматива. Мирела има персонален резултат от 2.00 метра от 2018 година. През 2016-а тя завоюва олимпийското сребро с резултат от 1.97 метра.



Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР