Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела

Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела ...

Мирела Демирева на финал в Токио с най-добър резултат за сезона!

Сребърната медалистка от Олимпийските игри в Рио де Жанейро Мирела Демирева се класира за финала във високия скок на . Българката преодоля квалификационния норматив от 1.95 м, като постави най-добър резултат за сезона.

Квалификацията не мина без трудности за Демирева, след като още на 1.82 метра тя направи два фала. След това Мирела се справи от първи опит на 1.86 и от трети скочи 1.90. На 1.93 м. Демирева скочи успешно от втори опит и записа най-добър резултат за сезона.

Георги Вангелов прегази колумбиец и ще се бори за бронз на Олимпийските игри Георги Вангелов прегази колумбиец и ще се бори за бронз на Олимпийските игри
Георги Вангелов ще се бори за бронзов медал на Олимпийските игри в Токио. Представителят ни в борбата в категория до 57 кг взе репашажа...

На 1.95 м. Демирева скочи успешно от трети опит и така намери място във финала на дисциплината, като покри норматива. Мирела има личен резултат от 2.00 метра от 2018 година. През 2016-а тя спечели олимпийското сребро с резултат от 1.97 метра.Още от ОЩЕ СПОРТ:

Източник: actualno.com