Срамното равенство с Гибралтар 1:1 продължи негативната серия без успех

...
Срамното равенство с Гибралтар 1:1 продължи негативната серия без успех
Коментари Харесай

Футболните ни национали вече 21 поредни мача не познават вкуса на победата извън родината

Срамното тъждество с Гибралтар 1:1 продължи отрицателната серия без триумф на националния тим на България по футбол. „ Трикольорите “ към този момент седем следващи мача не познават усета на успеха.

През последните години свикнахме с неприятните резултати, само че в последно време резултатите не са просто неприятни а унизителни и потискащи самочувствието и на най-големите оптимисти. В последната седмица България не съумя да записва в трите си мача против Северна Македония, Грузия и Гибралтар, като към този момент седем следващи срещи сме без победа.

Десет поредни дуела не можем да запазим вратата си непокътната, а най-показателно за ниското самочувствие и отчайващото показване на представителния ни отбор е информацията, че към този момент 21 следващи мача не можем да спечелим надалеч от родината.

Ако в неделя не победим Грузия в Тбилиси, то това ще значи, че четири години не сме побеждавали като посетител, откакто последният ни триумф надалеч от стадион „ Васил Левски “ датира от 6 септември 2018 година против Словения в Лигата на нациите.

Автор: Стефан Георгиев

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР