Сръбският вратар Предраг Райкович демонстрира страхотно настроение на сбора на

...
Сръбският вратар Предраг Райкович демонстрира страхотно настроение на сбора на
Коментари Харесай

Сръбски вратар с признание: Псувах Винисиус и Родриго на Бернабеу

Сръбският вратар Предраг Райкович показва ужасно въодушевление на сбора на националния тим преди заминаването за Катар. Вратарят на Майорка чака с неспокойствие първия мач на " орлите " на международния конгрес. Този конфликт е против Бразилия в група G, където са още Швейцария и Камерун.

В мача с южноамериканците Сърбия може да се изправи против Винисиус и Родриго,които са добре познати на Райкович. Техният Реал Мадрид победи отбора от Балеарските острови с 4:1 преди към два месеца, а сърбинът направи прелюбопитно самопризнание по отношение на срещата.

„ Тогава ги пуснах на „ Бернабеу “, сподели Райкович с усмивка, след което добави: " Шегувам се, Родриго и Винисиус са положителни, само че и ние имаме първокласен тим. Ще се опитаме да спрем всички бразилски офанзиви, няма да им е елементарно ".

„ Ще създадем и едно изявление с трофея от Световното състезание. Дай боже! Преди седем години с отбора до 20 години взехме международната купа. Много играчи от този тим в този момент са тук. Това е знак, че поколението е качествено, щом роди огромен брой национали за А тима ", продължи Райкович.

Очакванията в западната ни съседка са селекционерът Драган Стойкович да залага повече на Ваня Милинкович-Савич, само че Райкович дефинира конкуренцията на вратаря на Торино като „ здравословна “.

" Това е доста здравословна конкуренция. Ние сме положителни вратари, във форма сме, зависи от Мистър Стойкович да реши кой ще пази. Няма злоба сред нас, насърчаваме се взаимно ", приключи Райкович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР