Сръбският тенисист Новак Джокович сподели, че не е можел да

...
Сръбският тенисист Новак Джокович сподели, че не е можел да
Коментари Харесай

Новак Джокович: Не мога да искам по-добър старт

Сръбският тенисист Новак Джокович показа, че не е можел да се надява на по-добър старт на тазгодишния Australian Open, откакто в срещата си от първия кръг

По този метод Ноле означи победоносно завръщането си в " Мелбърн Парк " година след депортирането му от Австралия, което му попречи да играе на първия за годината шампионат от Големия шлем.

12 месеца по-късно обаче някогашният №1 в света беше посрещнат с бурни аплодисменти при излизането си на централния корт " Род Лейвър Арена ", а след триумфа си сърбинът благодари за поддръжката.

" Почувствах се добре пристигнал. Сръбската общественост е огромна тук в Австралия и ме посрещна по необикновен метод. Получих огромна поддръжка и любов. Не мога да желая по-добър старт ще се отнася до поддръжката и метода, по който се усещах на корта. Атмосферата беше невероятна. Благодаря на всички, че останаха ", показа Джокович, представен от организация " Ройтерс ".

Деветкратният първенец на Australian Open добави още, че се усеща доста благополучен още веднъж да играе в " Мелбърн Парк "

" Много съм благополучен, че съм още веднъж в Австралия и още веднъж на този корт. Играл съм някои исторически мачове и съм блажен да имам повече триумфи от провали в тези обстановки. Знам по какъв начин да се държа и по какъв начин да се оправям с провокациите. Нека да забележим какъв брой надалеч мога да стигна в този момент ", разяснява Джокович.

С сполучливия си старт в шампионата Новак Джокович реализира своята 35-та поредна победа на територията на Австралия, като последното му проваляне на " Зеления континент " датира от 2018 година, когато в осминафиналите на Australian Open сърбинът загуби от корееца Хьон Чунг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР