Сръбският президент Александър Вучич заяви в Нови Сад, че властите

...
Сръбският президент Александър Вучич заяви в Нови Сад, че властите
Коментари Харесай

Вучич: Властите вече няма да допускат насилие по време на протестите

Сръбският президент Александър Вучич съобщи в Нови Сад, че управляващите към този момент няма да позволяват принуждение по време на митингите, както стана предходната събота. Той акцентира, че в случай че въпреки всичко се стигне до принуждение, то ще продължи " толкоз малко, че всеки ще разбере посланието на страната ".

 

„ Случилото се стана, тъй като мислехме, че имаме работа с водачи, които са естествени и рационални, само че стана ясно, че си имаме работа с двама магнати, които бързат да възстановят финансите си посредством обир на държавна благосъстоятелност и с един фашист. Направихме неверна преценка. Сега обаче не мисля да се поверявам на разсъдъка на фашиста Бошко Обрадович и на магнатите Драган Джилас и Вук Йеремич и ще подхваща всички ограничения, а жителите нямат причина да се опасяват повече от насилието, което няма да бъде позволено “, съобщи Вучич при обиколката на новата постройка на Радио-телевизия „ Войводина “ в Нови Сад, оповестява БГНЕС.

Той сподели, че е питал какво е било смисъла на митинга пред президентския замък предходната седмица, когато постройката беше заобиколена от протестиращи, добавяйки, че " отговорът на този въпрос е единствено един – желаят да ме убият ".

„ Има единствено едно нещо, което могат да създадат, с цел да дойдат на власт - да ме убият. Кажете ми кой е другият метод да ме убиете: първият е убийството, а вторият са избори. Би било обикновено да изберат изборите, само че знаят, че хората не ги харесват. Какво остава за тях като втори вид? Не лъжете хората, които събирате “, прикани Вучич уредниците на митингите.

Вучич добави, че задържаните студенти са политически деятели и че по-малко хора се събират в символ на митинг, в сравнение с твърди опозицията, което допуска, че в митинга в Нови Сад в неделя е имало 692 протестиращи. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР