Сръбският президент Александър Вучич ползва всякакви PR прийоми с надежда

...
Сръбският президент Александър Вучич ползва всякакви PR прийоми с надежда
Коментари Харесай

Вучич като Борисов – подкара колата си по магистрала, за да покаже какво е построил

Сръбският президент Александър Вучич употребява всевъзможни PR способи с вяра да завоюва предварителните парламентарни избори на 17 декември. След като ненадейно даде сръбско поданство на съоснователят на Apple Стив Возняк, в този момент Вучич извади „ тежката артилерия “. Днес държавника пусна видео в X по какъв начин кара колата си по автомагистрала „ Милош Велики “, която той самият откри през 2019 година

„ Сърбия е красива, най- красива в целия свят. Да живее Сърбия! “, написа той към видеото. В него Вучич споделя: „ Това е разширена автомагистрала и към този момент са изпълнени 27,6 км. Изглежда ужасно “. 

Той споделя, че кара „ Шкода “ на 17 години, само че към момента колата е добра „ Рядко карам по този начин, единствено когато избягам от защитата “, споделя още президентът.

Президентът поздравява служащите на пътя и не крие задоволството си от качествената направа на сектора.

Видеото на Вучич припомня на метода на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, който до момента в който беше примиер, обикаляше по автомагистрали и обекти с автомобила си, разговаряше с служащите и тъкмо като него споделя през 2020 г: „ Много ни е хубава страната, само че е сложна за строителство “. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР