Сръбският президент Александър Вучич допусна лапсус, с който предизвика буря

...
Сръбският президент Александър Вучич допусна лапсус, с който предизвика буря
Коментари Харесай

Лапсус на Вучич nредизвика буря от подигравки в социалните мрежи

Сръбският президент Александър Вучич позволи лапсус, с който провокира стихия от шеговити намеци и иронични мнения в обществените мрежи.

" Искам Сърбия да изчезне ", сподели Вучич в отговор на журналистически въпрос.

Когато си президент и създаваш към себе си аура на безпогрешност, думите ти могат да се трансфорат в развлечение за хиляди хора, които споделят видео, оповестено в интернет.На записа се чуват няколко въпроса от журналиста Жаклина Таталович, към която сръбският президент се отнася много невъзпитано, поради високия държавен пост.

Таталович пита Вучич за какво се отнася по този неподобаващ метод към нея и му задава въпроса за какво взима страна в предизборната акция, откакто е представител на всички сръбски жители. Вучич дава отговор, че оказва помощ на партията " Сърбия не би трябвало да стопира “ с цялото си сърце, и че това е безусловно заслужено, тъй като той желае " Сърбия да изчезне ".

Хиляди сърби, които меко казано подлагат на критика режима на президента, въприемат лапсуса на своя президент, като " един тип доказателство “ какво в действителност желае Вучич за Сърбия. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР