Сръбският милиардер Милан Мандарич обяви, че преди година е преговарял

...
Сръбският милиардер Милан Мандарич обяви, че преди година е преговарял
Коментари Харесай

Сръбски милиардер искал да налива милиони в Левски

Сръбският милиардер Милан Мандарич разгласи, че преди година е преговарял с Левски по отношение на опцията да подкрепя финансово „ сините “. 82-годишният паралия, който сега е притежател на Олимпия (Любляна) призна, че два пъти е преговарял със Славиша Стоянович.

" Преди година имаше диалози да оказвам помощ финансово на Левски, само че е доста мъчно. Имам задоволително задания в Словения и с Олимпия. За момента е мъчно да погледна към други клубове. Искам първо да завърша задачата си в Любляна, тъй като аз постоянно върша нещата както би трябвало и ги довеждам до край. В Олимпия ни чака още много работа и ярко бъдеще “, разгласи Мандарич пред „ Тема Спорт “.

Бившият притежател на Лестър, Портсмут и Шефилд Уензди призна, че е водил договаряния с треньора на „ сините “ Славиша Стоянович. За последно такава опция имаше към коледно-новогодишните празници.

" Да, имах диалози със Славиша Стоянович, и то на два пъти. Последният към Коледа и Нова година. Но трансформирах решението си и взех различен треньор. Ценя доста Славиша. Той е добър треньор и човек. Първо трябваше да пристигна при мен преди към година. Тогава нещата не се получиха и по-късно той отиде в Левски. Сега, когато смених Дино Скендер, отново бе вид Стоянович, само че аз заложих на треньор, който към този момент е водил Олимпия – Горан Станкович. Той познава чудесно обстановката в тима и в словенския футбол. Затова оставих Славиша на мира “, разяснява богаташът.

Като притежател на Портсмут от 1998 до 2006 година Мандарич работи дружно с някогашния български национал Светослав Тодоров.

" С него се чуваме постоянно. Страхотен човек, беше подобен и като състезател. Надявам се да е и като треньор. Уважавам го доста “, признава Мандарич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР