Сръбският гражданин Милан Джуричич, осъден в страната си за убийството

...
Сръбският гражданин Милан Джуричич, осъден в страната си за убийството
Коментари Харесай

Сърби разстреляха убиеца на Аркан в ЮАР

Сръбският жител Милан Джуричич, наказан в страната си за убийството на Желко Ражнатович-Аркан, бе разстрелян показно в ЮАР, написа белградският в. Курир.

Сцена на кървавата балканска мафиотска кавга стана един от най-големите градове на Южноафриканската република – Йоханесбург. Извършителите на показното ликвидиране, както написа сръбският таблоид, принадлежат към по този начин наречения "Земунски клан ". Според информацията на "Курир " жестокото закононарушение е обвързвано със спор за преразпределение на територии за търговия с опиати и жива плът.

Джуричич бе наказан на 35 години затвор за убийството на Аркан, само че избяга от родината си. Съпругът на Цеца Величкович, който командваше сръбското паравоенно формирование "Тигри " по време на войните в някогашна Югославия през 90-те, бе разстрелян в Белград на 15 януари 2000 година

Земунският клан се покри с неприятна международна популярност през 2003 година Членът на проведената незаконна формация, появила се в региона на сръбската столица Земун – Милорад Улемек, си призна за убийството на сръбския министър председател Зоран Джинджич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР