Сръбският гард на Атланта Хоукс Богдан Богданович се възстановява по

...
Сръбският гард на Атланта Хоукс Богдан Богданович се възстановява по
Коментари Харесай

Богдан Богданович се възстановява по план след операцията на коляното

Сръбският гард на Атланта Хоукс Богдан Богданович се възвръща по проект след интервенцията на дясното коляно, която претърпя през май. Богданович пропуща квалификациите за Световното състезание през 2023-а година, които националният отбор на Сърбия, ще организира до края на месеца, както и идния Евробаскет 2022, само че се чака да бъде подготвен за предсезонната подготовка на американския си отбор.

Операцията на 30-годишния баскетболист след края на сезон 2021/2022 в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА) бе непредвидена и за нея бе обявено от Сръбската баскетболна федерация след удостоверение от лагера на Хоукс.

Богдан Богданович записа приблизително 15 точки, 4 битки и 3,1 асистенции за 67 мача с с екипа на Атланта през предходната спортна година в постоянния сезон на НБА и плейофната серия против Маями Хийт.

Сърбинът стартира възобновяване си в Съединени американски щати, само че по-късно се завърна в родината си, където организира рехабилитация.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР