Сръбският баскетболен национал Никола Калинич заяви, неговата страна винаги се

...
Сръбският баскетболен национал Никола Калинич заяви, неговата страна винаги се
Коментари Харесай

Никола Калинич: Сърбия винаги се бори за медалите

Сръбският баскетболен национал Никола Калинич съобщи, неговата страна постоянно се бори за медалите, а това важи и за идното Европейско състезание за мъже.

Сърбия попадна в група D на шампионата дружно с тимовете на Чехия, Израел, Финландия, Нидерландия и Полша. Срещите от тази група ще се играят Прага, Чехия.

„ Мисля, че имаме стабилен отбор. Сърбия постоянно се стреми към медалите. Така е и в този момент. Когато се стигне до четвъртфинали, полуфинали, остават най-хубавите. Има четири, пет или даже осем кандидата все още. Определено ще бъде доста мъчно, само че ние ще сме готови и ще опитаме да стигнем до медалите “, разяснява Никола Калинич пред профилираното издание Eurohoops.

Попитан за дуела от кваликациите за Световното състезание против Турция, който сърбите изиграха в края на предходната седмица, Калинич съобщи, че тимът за малко е изгубил централизация.

„ Знаехме, че като домакини те ще опитат всичко и ще бъдат по-агресивни след почивката. Успяхме обаче да издържим и взехме скъпа победа “, добави сръбският национал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР