Сръбските полицаи са провели мащабна специална операция, в рамките на

...
Сръбските полицаи са провели мащабна специална операция, в рамките на
Коментари Харесай

В Сърбия задържаха над 350 души при полицейска операция

Сръбските служители на реда са провели огромна специфична интервенция, в границите на която са арестувани 360 души по съмнение за осъществяване на разнообразни закононарушения. В рамките на интервенцията е конфискувано огромно количество оръжие и опиати, това предава РИА Новости.

Операцията под кодово название " Арес " (Древногръцкият господ на войната) е извършена в 27 градове на страната. В момента са повдигнати каузи против 202 лица. Задържаните са упрекнати в нелегално произвеждане и разпространяване на опиати, убийства, изнасилвания, принуждение, изтезания, изнудване, отвличания, грабежи и така нататък

„ Полицията ще продължи с интервенцията за отбрана на сигурността на жителите ", съобщи по време на конференция сръбският министър на вътрешните работи Небойша Стефанович. Той посочи, че са конфискувани 167 кг. опиати: кокаин, хероин, хашиш, марихуана и екстази, също по този начин са открити три лаборатории за производството им. Иззети са четири автомата, 29 пушки, 30 револвера, кг гърмежи, шест гранати и повече от 3000 патрона. Стефанович уточни, че е конфискувана огромна сума пари, 19 автомобила, голям брой компютри и 150 гигабайта детска порнография.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР