Сръбската звездна двойка Богдана и Велко Ражнятович се врече във

...
Сръбската звездна двойка Богдана и Велко Ражнятович се врече във
Коментари Харесай

Първо ВИДЕО от сватбата на Богдана и Велко Ражнятович, за която цяла Сърбия говори!

Сръбската звездна двойка Богдана и Велко Ражнятович се врече във честност в неделя, 24 ноември, и това се трансформира в тематика номер едно в балканските всемирски среди.

Хората всяка детайлност към сватбата, а мнозина се чудят къде ще живее в този момент младото семейство Ражнятович, написа сръбският „ Блиц “.



Богдана и Велко взеха решение, че след сватбата ще продължат да живеят в фамилната вила в Дедине, където към този момент цяла година са дружно.

Богдана се реалокира в дома на Велко, където той живее с майка си – балканската фолк легенда Цеца Ражнятович, и със сестра си Анастасия, в края на предходната година.



Цялото семейство на починалия под земята необут и паравоенен Желко Ражнятович приело Богдана с възторг.

Няма подозрение, че сръбската звезда Цеца се е зарадвала от обстоятелството, че синът и снахата ще продължат да живеят с нея, откакто тя одобри толкоз задушевно Богдана преди година.

Освен това Велко и Богдана скоро ще я дарят с внуче, защото булката е бременна в третия месец.



„ Четох, че Велко ще се изнася. Това са нелепости, както ще върша сама? Живея със сина си и снаха си. Когато Анастасия се омъжи, тя ще си тръгне, а аз оставам да пребивавам със сина си и снаха си “, сподели преди време Цеца в телевизионно изявление.

В неделя Богдана и Велко първо се венчаха в храма „ Свети Сава “, а по-късно подвигнаха обилна женитба в белградски хотел.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР