Сръбската тенис звезда Новак Джокович призна, че никога няма да

...
Сръбската тенис звезда Новак Джокович призна, че никога няма да
Коментари Харесай

Джокович: Ще помня депортирането ми от Австралия до живот

Сръбската тенис звезда Новак Джокович призна, че в никакъв случай няма да не помни депортирането му от Австралия при започване на 2022 година.

 

Тогава той не бе позволен в страната поради неналичието на имунизация против ковид, само че в този момент към този момент има разрешението да влиза на територията на страната и след по-малко от месец ще се бори за рекордна 10-а купа на Откритото състезание на Австралия. Турнирът в Мелбърн е най-силният за Джокович от конкуренциите в Големия шлем, а в този момент има спомагателна мотивация да завоюва конкуренцията - да изравни Рафаел Надал по брой извоювани шампионати от Шлема.

 

Испанският тенисист е с 22, откакто предходната година завоюва Australian Open в отсъствието на Ноле, а по-късно победи и на Ролан Гарос.

 

Джокович към този момент дойде в Австралия, с цел да стартира подготовката си за Големия шлем с участия в други локални шампионати. Въпросите за депортирането му преди година обаче не подминаха сърбина.

 

" Това е едно от тези неща, което остава с теб, допускам, до края на живота ти. Както към този момент споделих, това е нещо, което не ми се беше случвало преди и да се надяваме, че в никакъв случай повече няма да ми се случи ", сподели Джокович на австралийска земя.

 

" Но е скъп житейски опит за мен и ще остане с мен, само че би трябвало да продължа напред. Да се върна назад в Австралия приказва за това по какъв начин се усещам за тази страна, по какъв начин се усещам по отношение на това да играя тук ", сподели Джокович.

 

И добави: " Тук съм от единствено два дни, само че от хората в хотела през летището до хората на шампионата и на корта, всички се държат доста прелестно и благо с мен. Винаги съм се чувствал ужасно в Австралия, постоянно съм играл най-хубавия си тенис, получавал съм доста поддръжка, тъй че се надявам на още едно ужасно лято. "

Източник: Actualno

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР