Сръбската поп-фолк звезда Теа Таирович се подготвя за нов див

...
Сръбската поп-фолк звезда Теа Таирович се подготвя за нов див
Коментари Харесай

Теа Таирович показа големите бомби, точи се да подлуди София за пореден път

Сръбската поп-фолк звезда Теа Таирович се приготвя за нов див концерт в София. Мацката заяви, че на 30 юни ще бъде в българската столица, а по-късно ще отпраши право към Скопие, където ще продължи балканското си турне. 

Ние знаем от опит, че участията на Теа са нещо, което всеки вманиачен фолк почитател би трябвало да види най-малко веднъж. Знойната сръбкиня знае по какъв начин да забавлява публиката, а сексапилната ѝ визия е единствено допълнение към преживяването.

Виж още: Велина Узунова разкри истината за новия силиконов бюст 

Теа постоянно предизвика с снимки в Instagram, а в този момент сподели освен огромните си силиконови бомби, само че и женствените си извивки, за които много мъже биха дали благо и драго, с цел да се допрян до тях. В момента не е ясно Теа има ли си гадже, само че ние сме сигурни, че такава жена не остава за доста дълго време сама.

Виж още: Симона Загорова сподели безкрайни бедра, Instagram полудя... от хейт

Иначе Теа много постоянно посещава родината ни и е казвала, че обича страната и българите. Наскоро тя бе даже посетител за рождения ден на Галена, с която се щракнаха.

Горещата сръбска звезда прави и кавъри на известни БГ песни, които са станали шлагер у нас. Кръшните танци пък са в кръвта на огнената Таирович. Именно те са запазената марка на певицата и сме повече от уверени, че на 30 юни почитателите в София още веднъж ще получат най-хубавото от любимката си.

Изображение: https://www.instagram.com/tea_tairovic/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР