Сръбската полиция е арестувала днес няколко непълнолетни лица, които сапубликували

...
Сръбската полиция е арестувала днес няколко непълнолетни лица, които сапубликували
Коментари Харесай

Сръбската полиция арестува ученици заради заплашителни послания

Сръбската полиция е арестувала през днешния ден няколко малолетни лица, които сапубликували заплашителни послания в обществените мрежи, следдвете всеобщи убийства в страната по-рано през седмицата. При тях загинаха17 души- най-вече младежи, съобщи Дарик с позоваване на организация Хина.

Трима възпитаници на възраст 15-16 годинисаарестуванив северния град Нови Сад поради закани за публичната сигурност и предизвикателство на суматоха и безпокойствие с изявления в обществените мрежи. Постовете на тримата са съдържали заплашителни послания и фотоси на оръжия, които създателите считали да занесат в учебно заведение.

По време на обиск в жилището на един от обвинените полицията е разкрила тъкмо копие на автоматизирана пушка.

Трите обвинени лица ще останат в прелиминарен арест за период от 30 дни.

В Белград бе задържана тийнейджърка, която се подигравала на жертвите от учебно заведение „ Владислав Рибникар “ в Белград, където бе осъществено първото всеобщо ликвидиране в сряда. В профила си в ТикТок момичето възхвалявало обвинения причинител на закононарушението – 13-годишен възпитаник, който простреля осем деца и пазача на учебното заведение и рани други шест и учителка. Тъй като момичето е малолетно, обвинявания ще бъдат повдигнати на родителите й.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР