Спрямо Въльо Петков са повдигнати четири обвинения за престъпления, извършени

...
Спрямо Въльо Петков са повдигнати четири обвинения за престъпления, извършени
Коментари Харесай

Шеф в Ботев е ръководил групата за изнудвания с участието на двама полицаи


Спрямо Въльо Петков са повдигнати четири обвинявания за закононарушения, осъществени в интервала от септември до ноември 2023 година на територията на Пловдив и Димитровград. За тези действия най-тежкото планувано наказване е отнемане от независимост от 5 до 15 години, санкция и конфискация на една втора от имуществото.

Спрямо Милен Стоянов и Галин Колев са повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група, изнудванe и насила.

Спрямо четвъртия обвинен Мартин Ламбрев са повдигнати обвинявания за присъединяване в проведена незаконна група и за изнудване.

Апелативните съдии решиха, че от събраните досега доказателства по делото, от разпитите на 12 от очевидците пред арбитър, от конфискуваните материали по делото, вярно Окръжен съд - Пловдив е направил обосновано съмнение за съпричастност на всеки от четиримата обвинени към закононарушенията, за които са им повдигнати обвинявания.

Съдът одобри, че при мярка, друга от " задържане под стража " за всеки от обвинените, съществува действителна заплаха от осъществяване на закононарушение, като се опитат да повлияят на очевидците по делото, само че няма заплаха от укриване, прибавя Българска телеграфна агенция.

Определението на магистратите е дефинитивно.

Четиримата мъже са упрекнати за това, че са изнудвали двама жители, от които чрез мощ и опасност са лишили обща сума от 35 хиляди лв.. Те са принудили със мощ и опасност и лице от фенската маса на " Ботев " - Пловдив да не показва свободно мнението си по въпроси за футболната политика на този клуб.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР