Спряха правата на арбитрите от последните два мача на Левски.

...
Спряха правата на арбитрите от последните два мача на Левски.
Коментари Харесай

Спряха правата на двама родни рефери

Спряха правата на арбитрите от последните два мача на Левски. Става дума за Ивелин Занев и Радослав Гидженов. Занев позволи груби неточности в дуела с Царско село, който се игра в понеделник на стадион „ Георги Аспарухов “. Той не отсъди чиста дузпа да гостите. " Сините " също имаха искания, че не са получили углавен удар и претендириха за червен картон на футболист от Царско село.

Гидженов пък си навлече гнева на треньора на Черно море Илиан Илиев след дуела на " Герена " предходната седмица. Специалистът беше безапелационен, че има засада и неотсъдено нарушаване при победния гол на Левски. След мача варненци подадоха тъжба против съдийството.

Ето и формалното мнение на Съдийската комисия:

Семеен кодекс при БФС стопира правата до края на сезона и до взимане на дефинитивно решение след позволени неточности на съдиите: Ивелин Занев и Радослав Гидженов. Съдийската комисията държи да подчертае, че във връзка с съдиите и тяхното показване на терена се ползва прецизно Правилника на футболното съдийство и се надява да получи нужното подпомагане и схващане от футболната общност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР