Спрях дрогата! Не е лесен този процес при мен и

...
Спрях дрогата! Не е лесен този процес при мен и
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Спрях дрогата! Надявам се да успея да удържа

" Спрях дрогата! Не е елементарен този развой при мен и се надявам да съумея да удържа. Най-големият ми тласък е моят наследник Лео, поради който се държа и върша всичко, което обичам - това ме подтиква. "

Това казва Жана Бергендорф, която стремително се завръща, откакто по Нова година излезе от клиниката, в която се лекуваше след приложимост на упойващи субстанции. Певицата ще взе участие в автомобилното съревнование " Луда конкуренция “,  в което ще е авто гладиатор в Костинброд. Жана се хвали, че има нови песни и други участия.

" Господ е с мен и аз ще успее във всяко свое начинание. Ще се преборя с всяка своя борба. В България се церя, тук има положителни експерти и психиатри. Длъжна съм да направя по този начин, че всичко да бъде овладяно на 100% “, споделя певицата, представена от  " България Днес “.

От известно време тя работи с Иван Иванов - Айвън, който е неин продуцент и й обезпечава разнообразни участия.  " Изпратили сме ария на Жана в азиатски конкурс, тя ще взе участие и в " Бургас и морето “, потвърди Айвън.  Продуцентът е очевидец на голямото влияние на певицата върху публиката.

" Пее по този начин, че хората изпадат в хипнотични положения. Докато е на присъединяване, съм виждал както чужденците я слушат със сълзи на очи, настръхнали. А китайци я молиха да взе участие в техния " Х фактор “, с цел да го завоюва ", разкрива импресариото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР