Спряганият за треньорския пост в ЦСКА - Красимир Балъков, категорично

...
Спряганият за треньорския пост в ЦСКА - Красимир Балъков, категорично
Коментари Харесай

Балъков: Няма да ставам треньор на ЦСКА!

Спряганият за треньорския пост в ЦСКА - Красимир Балъков, изрично отхвърли, че ще поеме армейците. Подобен слух потегли незабавно след загубата на алените с 0:1 от Лудогорец. Както е известно, Краси Балъков изгледа срещата от трибуните на "Армията ", което още повече ускори информациите, че той ще размени Стамен Белчев отпред на ЦСКА.

Ето изказването на Краси Балъков без редакторска интервенция:

"Скъпи пишещи другари,
Благодаря на тези български публицисти и издания, които огласиха следващото ми "назначение ". Това се случва за N-ти път. Трябва да призная, че такива изявления доста ме развеселяват! Наистина. Явно, когато съм в България не мога да отида да изгледам един мач, без да бъда замесен в някаква "схема ".

В програмата ми, направена преди повече от месец, бяха включени няколко срещи от Първа лига, сред които и ЦСКА - Лудогорец, на която присъствах. Нямам ясновидски качества, с цел да зная авансово по какъв начин ще се развие шампионата до този миг. Днес съм на различен мач, би трябвало ли това да значи още нещо? Дори някой да ми каже и тъкмо какво, което аз самият не зная!

Интересувам се от футбола в България, по този начин както и от този в Германия, Португалия, Европа и когато имам опция, навестявам футболни мачове. Може би би трябвало да помисля и да оповестявам на персоналния си уебсайт или във фейсбук страницата си, по кое време и кои срещи от съответните шампионати възнамерявам да посетя...

Другото в действителност ме кара да се усмихвам, което като се замисля, не е по никакъв начин неприятно! ", съобщи Балъков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР