Спряганата, че върти по няколко любовника наведнъж - Преслава, всъщност

...
Спряганата, че върти по няколко любовника наведнъж - Преслава, всъщност
Коментари Харесай

Преслава лъже нагло: Мъж не помирисвам! Била сама и нямала гадже от 3 години

Спряганата, че върти по няколко любовника едновременно - Преслава, в действителност не помнела от кой момент не е помирисвала мъж, оплака се самата тя, разбра HotArena.

„ Нямам нищо общо с никого ”, безапелационна е певицата.

Откакто скъсала с Георги Станоев-Бирмата тя нямала гадже. Това стана преди близо 3 години, а Петя се пробва да убеди всички, че от този момент е без мъж. За тези 3 години името й бе свързвано с Фики Стораро, Станимир Гъмов, Джино Бианкалана и още няколко известни персони от родния елит. Преди по-малко от месец пък стана ясно, че певицата има връзка с наркодилъра Павел Лазаров, който е бивше гадже на Златка Райкова. Тя обаче изрично отхвърля всичко това и твърди, че в реалност е сама. Най-много обичала себе си и своята кариера, писа „ Уикенд “.

С изявлението си за обичта към кариерата обаче изпълнителката на „ Лудата пристигна ” взриви своите почитатели, доста от които стартират да премислят топлите си усеща към нея. Причината – от началото на годината до момента тя е пуснала единствено една ария, до момента в който доста от колежките й в „ Пайнер ” безусловно се скъсват от работа.

Това е песента „ Пада звезда ”, показана по Гергьовден. Преди това певицата се разписа с нова ария в края на 2016-а. „ Ако й пукаше за публиката толкоз, колкото твърди, щеше да се постарае да отбрани името, което е градила много дълго време, като влага малко повече средства, старания и предпочитание в плановете си ”, разясниха фолк почитатели. Според доста от тях, Преслава не се интересува от своята аудитория и лежи на остарели лаври.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР