спря ваксинацията срещу COVID-19 на хора между 55 и 59

...
спря ваксинацията срещу COVID-19 на хора между 55 и 59
Коментари Харесай

Южна Корея спря имунизациите срещу коронавируса, ваксините са на привършване

спря имунизацията против COVID-19 на хора сред 55 и 59 години за една седмица. До тази мярка се стигна, откакто рекордният растеж на новите случаи провокира всеобщ напор за имунизация, което докара до консумиране на наличните количества и срив на формалния уебсайт за записване на часове, съобщи Ройтерс.

Спирането на записванията за имунизация на хората от групата сред 50 и 60 години стана факт нощес, в първия ден, когато стартира запазването на часове за хора под 60-годишна възраст. Към 21 часа през днешния ден броят на новозаразените за последното денонощие доближи 1440 души, което е най-високата стойност от началото на пандемията в страната и бележи осми следващ ден, в който този индикатор се задържа над 1000, заяви организация Йонхап, представена от.
 Най-високото - четвъртото равнище на обществено разграничаване вкарват в Южна Корея Най-високото - четвъртото равнище на обществено разграничаване вкарват в Южна Корея
Най-високото - четвъртото равнище на обществено разграничаване беше въведено през днешния ден, 12-ти юли в столичния район на Република Корея, който вклю...

Макар Южна Корея да изпреварва задачите на графика си за имунизация, темпът на имунизации се забави доста през последните седмици до близо 30 000 сложени дози ваксина дневно по отношение на пика от 850 000 по-рано в миг, когато се чака осъществяване на графика за доставки за започване на имунизации с имунизацията против COVID-19 на Moderna за хората от 50 до 60 години.

" Заради огромното търсене 1,85 милиона дози ваксини на Moderna вече са напълно резервирани, а записванията за тези, които не са съумели да го създадат, ще бъдат възобновени на 19 юли ", уточни в изказване Корейската организация за надзор и предварителна защита на болесттите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР