Справедлив гняв тресе цялата страна след шокиращи кадри около мястото

...
Справедлив гняв тресе цялата страна след шокиращи кадри около мястото
Коментари Харесай

Мощен скандал! България изригна срещу Игри на волята СНИМК...

Справедлив яд тресе цялата страна след шокиращи фрагменти към мястото на фотосите в „ Игри само че волята “. Виждат се камари отпадъци по плажовете и горите, където е снимано предаването.

От продукцията побързаха да разгласяват фотоси на същите места, освен това идеално изчистени. Зрителите обаче продължиха да подлагат на критика продукцията, че е вдигнала мръсотията едвам откакто абсурдът набра скорост на 2 септември.

Тогава бдителни жители алармираха за тоновете отпадъци, които остават откакто екипът си тръгне от терен. На ужасяващите фотоси се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, само че към този момент са непотребни. Снимачният развой на шоуто се извърши в предпазени територии по Южното Черноморие, напомнят от hotnews.bg.

От предаването отхвърлиха обвиняванията: “ Не се оставяйте да бъдете подведени! Екипът на Игри на волята: България цени местата, на които снима. Снимките, които се популяризират, не са настоящи.Всеки терен е усърдно изчистен след привършване на снимачния развой. Ето по какъв начин наподобяват същите местоположения към днешна дата “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР