Спойката в нашата организация е Жан Виденов. За мен той

...
Спойката в нашата организация е Жан Виденов. За мен той
Коментари Харесай

Николай Малинов: Американското правителство не може да каже дали някой е корумпиран

" Спойката в нашата организация е Жан Виденов. За мен той е синоним на морала в българската политика... Той си отпътува от властта не поради зърнената рецесия, която е измислена, не е поради валутната рецесия, която е основана изкуствено, това е нежеланието на Жан Виденов като мощен общественик. На американците мощен общественик не им би трябвало. Жан Виденов беше свален, тъй като не даде въздушен кулоар за бомбардирането на Сърбия ".

Това разяснява пред БНР Николай Малинов, ръководител на партия " Възраждане на отечеството ", която ще се яви на изборите в обединението " Ляв съюз за чиста и свята република ". Той е и ръководител на национално придвижване " Русофили ".

" Събра ни лозунгът за чиста и свята република. Лозунгите ни ще бъдат правдивост, родолюбие и България - зона на мира... Разбираме от ръководство на обществено-политически процеси, не сме изневерили на народа си... Имаме огромен капацитет в левия бранш, в патриотичния бранш с морала и с доверието на хората, които сме се събрали ".

Той разяснява глобите, които Службата за надзор на задграничните активи към Министерството на финансите на Съединени американски щати наложи на три български лица за забележителната им роля в корупцията в България, както и техните мрежи, обхващащи 64 организации:

" Американското държавно управление не може да каже някой дали е подкупен, измамник, неприятен човек. Поведението на американците е жестоко вмешателство в българските каузи. Тези неща се потвърждават само от съда... Еднополюсният свят е завършил. Кои са те, че ще правораздават тук вместо българския съд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР