Spotify уволни финансовия директор Пол Вогел, когато се появи видеозапис,

...
Spotify уволни финансовия директор Пол Вогел, когато се появи видеозапис,
Коментари Харесай

Куриоз: Уволниха голям шеф в Spotify, защото даде долар на уличен музикант - много е


Spotify уволни финансовия шеф Пол Вогел, когато се появи видеозапис, в който той пуска $ в калъфа за китара на махленски музикант в метрото, настояват източници от офисите на стрийминг колоса.

" Нашите изпълнителни шефове са посланици на нашата марка ", съобщи основният изпълнителен шеф на Spotify Даниел Ек. " Как наподобява това, когато член на екипа ни на високо равнище заплаща стотици центове на реализатори. Акционерите ни не желаят да виждат сходен казус. Ние плащаме по три хилядни от $ на стрийм, а Вогел дава цялостен $ на елементарен махленски музикант?! Той сподели, че е слушал към две и половина песни - това прави по 40 цента на ария, което е явно неприлична сума. ",пише глас бг


По това време Вогел не е считал, че прави нещо неправилно, само че в този момент признава, че това е било ужасяващ пропуск в преценката.

" Чаках на перона на метрото, а наоколо една млада жена свиреше на китара - споделя Вогел. - Видях, че други хора хвърлят пари в отворения ѝ калъф за китара, и аз направих същото, без да се възнамерявам. Тя единствено кимна с глава, с цел да удостовери дарението ми, което ми се стори неблагодарно. Нима не разбираше какъв брой пари ѝ давам за една ария? Качих се на влака и забравих за случката, до момента в който Ек не ме извика в кабинета си и не ми сподели, че провинението ми е снимано и пуснато в TikTok. "

Редакторът на Business Insider Гавин Хънтингтън разяснява, че с разпространяването на смарт телефоните чиновниците би трябвало постоянно да допускат, че са снимани, и да се държат по съответния метод, написа hicomm. bg.

" Невероятно е, че чиновник на влиятелна компания като Spotify би се държал по метод, който е толкоз жестоко противопоставен на задачата на работодателя му ", споделя Хънтингтън. " Подобни неточности обаче се случват понякога. Неотдавна вицепрезидент на Shell беше уволнен, откакто призна, че е употребявал фенер, захранван със слънчева сила, по време на къмпинг. От компанията обявиха, че на драго сърце биха му дали петролен фенер с марката Shell, в случай че има потребност от източник на светлина. Shell трябваше да се заеме с контрола на вредите, с цел да изясни за какво един от тях е употребявал слънцето като източник на сила. "

По време на конференцията Spotify разгласи, че ще даде на чиновниците си стотинки, които да носят със себе си, в случай че някой от тях в миналото изпита предпочитание да даде пари на махленски музикант.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР