Spotify е музикална услуга, предлагаща легален стрийминг на музика от

...
Spotify е музикална услуга, предлагаща легален стрийминг на музика от
Коментари Харесай

Spotify 1.1.96.785

Spotify е музикална услуга, предлагаща законен стрийминг на музика от доста лейбъли, в това число Sony, EMI, Warner и Universal.

Spotify е услуга, която ще ви хареса, в случай че към момента не сте я употребявали. Потребителите могат да търсят по име на песента, реализатор, название на албума, по род или плейлист.

За потребление на услугата е належащо всеки клиент да си направи акаунт. Потребителите могат да се абонират и да наблюдават изпълнителите, лейбълите, както и другите консуматори.

Всеки нов консуматор получава експериментален абонамент за 6 месеца, който разрешава да се слуша музика без ограничавания. След приключване на пробния интервал опцията да се прослушват записи се лимитира до 10 часа на месец (освен в САЩ), а във Англия и Франция – не повече от пет пъти за всеки запис. Освен това потребителят би трябвало от време на време да изслушва рекламни известия. Платеният абонамент за Spotify (Premium) изключва рекламата, разрешава траковете да се прослушват с по-висок битрейт, без ограничавания по време, да се смъква музика и да се слуша без включване към Интернет (офлайн).

Spotify е деец измежду музикалните стрийминг услуги. През 2008 година компанията просвирва първата си ария, а през днешния ден към този момент има над 60 милиона консуматори, 15 милиона платени клиенти, 30 милиона песни и над 1,5 милиарда плейлисти.

Това я прави най-голямата и най-известната стрийминг услуга в света. Освен уеб-версията, Spotify има десктоп приложение за Windows, OS X, Linux и мобилно приложение за устройства с iOS, Android, BlackBerry и Windows Phone.

Изтегли:  (911 KB)
Изтегли:  (76.4 MB)
Изтегли: 
Изтегли:  (114 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР