Способността на представителка на нежния да съблазни мъжете зависи главно

...
Способността на представителка на нежния да съблазни мъжете зависи главно
Коментари Харесай

Жените от тези 4 зодии са истински огън!

Способността на представителка на нежния да съблазни мъжете зависи основно от персоналните й качества. Зодиакалният знак обаче играе изключително значима роля. Именно тук идва въпроса представителките на кои зодии могат да подлудят мъжете и им работят като същински магнит? Няма да ви мъчим, а бързо ще ви разкрием тези 4 знака.

Скропион

Само един същински кьорав мъж може да не забележи едно момиче Скорпион. Те са извънредно очарователни. Съвсем умерено могат да преподават изкуството на съблазняването. В тях всичко просто е съвършено – походка, външен тип, пристрастеност.

Скопионките са доста уверени в себе си и знаят по какъв начин да привлекат индивида, който харесват. Няма кой да спре чара им. Просто мъжете нямат никакъв късмет – постоянно падат в примката им.

Ако обаче един Скорпион избере някого със сърцето си – то това е вечно. Приемат любовта доста ссериозно и за тях тя не е развлечение за няколко дни, а орис.

Близнаци

Много надарени и изобретателни девойки. Те постоянно са разнообразни и всеки ден могат да изненадват мъжете. Дамите от тази зодия са доста буйни и забавни персони. Те умеят да привлекат всеки привличайки го в същински капан. Мъжете ще бъдат непрекъснато изненадвани, обезкуражавани, само че непрекъснато заинтригувани от нея.

Тя може да откри метод към безусловно всеки. Няма по какъв начин да не отбележим, че Близнаците са страхотни събеседници. Такава жена умее да слуша и оказва помощ. Ако й кажете за проектите си, тя може да ги одобри като свои и да ги направи прелестни. Може да разчитате на нея във всяка обстановка.

Лошото при тях е, че постоянно се отегчават и половинките им им омръзват. Понякога им е доста мъчно да вземат решение, други обстановки могат да вземат решение за секунди. За тях е доста значимо да открият духовна и психическа връзка със своя парньор. Това е един от най-важните фактори за една връзка. В леглото тези дами са меко казано пожар.

Лъв

Лъвовете непрекъснато са в светлината на прожекторите. За тях е значимо да са в компанията на хора, измежду които да заблестят като диаманти. Те се нуждаят от човек, който ще бъде удивен от тях и няма да желае нищо друго. Лошото е, че един мъж може и да не получи задоволително внимание от такава жена.

Лъвовете изискват смирение от индивида до себе си. Те няма да търпят други дами към колегата си. Самите те обаче могат да са много демократични за себе си. Момичетата може да се обкръжават с други мъже, само че това важи единствено и само за тях. Те честичко си търсят нови сътрудници.

Лъвовете са доста егоистични, нетърпеливи и непредсказуеми, само че това не пречи на хората да ги обичат.

Водолей

Тя не желае да бъде просто обожавана. Тя няма изключително огромни условия към индивида до себе си, написа jenata.blitz.bg. Тя обаче обича романтиката и се тревожи за новите си взаимоотношения. За нея е доста значимо да осъзнае, че е обичана, а не е просто нечие завладяване.

Жените Водолеи са доста интелигентни и изискват същото от половинката си. Те имат доста другари и постоянно са молени за съвет. В една връзка те се нуждаят от доста обич. Не могат да живеят без нея. Дори в най-лошия човек те могт да открият нещо красиво което без подозрение притегля мъжете към тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР