Спортуващите пловдивчани използваха ранните часове на деня за последен размисъл,

...
Спортуващите пловдивчани използваха ранните часове на деня за последен размисъл,
Коментари Харесай

Спортуващи пловдивчани първо тренират, после гласуват ВИДЕО/...

Спортуващите пловдивчани използваха ранните часове на деня за финален размисъл, преди да изберат за кого да гласоподават и дали въобще да се насочат към машините.



Между 7 и 9 часа те направиха ежедневната си подготовка или разходка в региона на Гребната база, само че за някои от тях тя беше малко по-различна от нормално. Причината е, че през този уикенд към водната повърхност се организира съревнование по триатлон - 1500м плуване / 40км колоездене / 10 км тичане.

Разхождащите домашни любимци и бягащите се наложи да изнесат тренировката по по-хладното време по тротоара на ул. „ Парк отдих и просвета “, а колоездачите - по самата улица. Възможност за спорт и отдих имаше и по моста на Гребната база и дигата.



Въпреки че мястото е заградено и общинска защита правеха забележки при прекосяването им – не липсваха пловдивчани, които въпреки всичко упражняваха на самата Гребна база, като се стараеха да не пречат на колоездачите. „ Ден за размисъл “, пошегува се мъж, пристигнал на разходка, а стара двойка репликира „ ще отида за никого “.



„ Все още се двоумя дали да гласоподавам “, сподели Розалина Николова, която се беше отдала на джогинга. Атанас Ангелов пък счита, че когато човек има избор, не би трябвало да го неглижира, по тази причина незабавно след утринната подготовка ще се насочи към изборната секция. „ Досега се потвърди, че операции с бюлетини има доста, уповавам се с машина да е по-различно “, добави Ангелов. За първи път България гласоподава напълно машинно, като се изключи секциите с до 300 гласоподаватели.



И Яна Манева ще гласоподава след утринната разходка. Не се тормози от машинното гласоподаване, само че за разлика от Атанас Ангелов, тя не е опитимист за истиността на вота. Смята, че с бюлетини е по-добре, само че не изключва резултатите в края на деня да я изненадат. Тичащият Красимир Русев пък е бил измежду първите гласуващи, малко след 7 е отишъл да даде своя избор. И други спортуващи пловдивчани към този момент са гласувани, а някои са си оставили последни часове за размисъл.



Според тях новите народни представители би трябвало да наблегнат върху две съществени тематики – правораздаване и обществени придобивки. Други пловдивчани пък регистрират потребността от повече поддръжка към останалите без работа, поради ковид, както и на оставянето на ценза на назад във времето при намиране на работа. Освен това съгласно жителите е значимо унищожаване на корупцията и връщане на доверието на хората във властта.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР