Спортното возило явно е поредният армаган от нейния любим мъж

...
Спортното возило явно е поредният армаган от нейния любим мъж
Коментари Харесай

Емилия Заби Всички В Земята С Новия Си Подарък От Жорж Башур! Всички Колежки Се Пукат От Завист!

Спортното возило очевидно е следващият подарък от нейния обичан мъж Жорж Башур, за който Емилия се омъжи на загадка женитба през лятото. Припомняме, че единствено два месеца след гибелта на сина на Башур, той и поп фолк изпълнителката се врекоха във безконечна честност един на различен под предлог, че са имали потребност от нещо позитивно в живота си. Идеята за прибързания брак била на предприемача, показа той в първото си изявление след тежката загуба пред Мон Дьо. Емилия от своя страна сподели, че Башур не е желал да живее с нея без брак. Двамата отнесоха много рецензии за сватбата си.

Откакто стана брачна половинка на предприемача на поп фолк изпълнителката не й липсва нищо. Освен първокласния автопарк, който е на нейно разположение, Емилия фрапантно промени и стила си на обличане.

Поп фолк изпълнителката към този момент робува на световноизвестни марки, които не всеки може да си разреши.

Емилия с тузарски Мерцедес подарък от Жорж Башур сн. Инстаграм

Очаква се Емилия скоро са издаде й албум. Поп фолк изпълнителката не е издавала албум от далечната 2012-та година. Това било много скъпо наслаждение, което Емилия не можела да си разреши до този миг. Сега, откакто към този момент е госпожа Башур, тя ще може да зарадва почитателите си с нов албум.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР