Спортното подразделение на Ford- Ford Performance, обяви, че компанията е

...
Спортното подразделение на Ford- Ford Performance, обяви, че компанията е
Коментари Харесай

Ford със специални спортни седалки за Puma ST

Спортното поделение на Ford- Ford Performance, разгласи, че компанията е създала специфични нови спортни седалки за Puma ST, които дават обещание да предложат на лидера и пасажера начело допустимо най-хубавото преживяване от два свята- този на спортното и този на комфорта.

Новите Ford Performance предни седалки, които са с интегриран подглавник и са налични също по този начин и за Focus ST и Fiesta ST, са напълно вътрешна за Ford разработка, оферират опция за контролиране по 14 точки и посоки, и са сертифицирани от AGR (Aktion Gesunder Rücken) като щадящи тялото.

"Шофьорите могат да се насладят оптимално от динамичното пътно държание на супер пъргавата , единствено в случай че са в комфорт ", разяснява Михаел Янцен, от европейското поделение на Ford. "Поради тази причина разработихме нашите нови Ford Performance седалки с концепцията за AGR документ още през цялото време ".

Успоредно с класическите тествания, новите спортни седалки на Ford Performance, които са изпълнени в еко-отговорната и веган тапицерия Sensico, са били подложени на проби и от специфичния робот Robutt на Ford, който е пресъздал десетилетие приложимост в продължение на единствено 3 дни, сядайки, подскачайки и извивайки се в тях 7500 пъти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР