Спортно-техническото ръководство на ЦСКА ще направи всичко по силите си,

...
Спортно-техническото ръководство на ЦСКА ще направи всичко по силите си,
Коментари Харесай

ЦСКА иска да привлече Тодор Неделев през лятото

Спортно-техническото управление на ЦСКА ще направи всичко по силите си, с цел да притегли една от огромните звезди на Първа лига - Тодор Неделев. Това разкрива " Меридиан Мач " в навечерието на мача сред " армейците " и Ботев (Пд) на старта на плейофната фаза в Първа лига.

В офанзивата за играча са включени футболисти на " алените ", почитатели и другари, които не стопират да мътят главата на национала. През предходната седмица Бодуров и компания даже закараха халфа на среща с фенклуба в Разград, където ентусиастите му се обясниха в обич и го приканиха да облече " алената фланелка ". Неделев има контракт с пловдивчани до края на шампионата, откакто те съумяха да си го върнат за непрекъснато от Майнц 05.

Досега Неделев изрично отхвърляше да се раздели с Ботев, без значение, че интерес към него имаше и от другите два гранда Левски и Лудогорец.

В ЦСКА считат, че Неделев е много по-удачен вид вместо да бъде притеглен чужденец, който да връзва играта, тъй като се познава с родните футболисти от Борисовата градина, а също така няма да му би трябвало дълго време за акомодация. Треньорът Стамен Белчев също го познава добре, откакто бе част от екипа на Станимир Стоилов в Коматево.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР