Спортно-техническото ръководство на пловдивския Локомотив получи покана от бразилския тим

...
Спортно-техническото ръководство на пловдивския Локомотив получи покана от бразилския тим
Коментари Харесай

От Крузейро изпратиха покана на Локомотив за нова среща на ръководствата

Спортно-техническото управление на пловдивския Локомотив получи покана от бразилския отбор Крузейро за нова среща, обвързвана със съдействието сред двата тима, оповестиха от " Лаута ".

Tемите, които ще бъдат дискутирани, са възможна предсезонна подготовка на Локомотив в Бразилия, замяна на играчи, замяна на треньори, участия на интернационалните детско-юношески шампионати.

Представители на спортно-техническото управление на Локомотив ще се срещнат в Бело Оризонте с новия мощен човек в Крузейро Жулиано Белети, като това най-вероятно ще се случи в идната пауза за националните тимове.

Крузейро (Бело Оризонте) е един от най-известните и титулувани бразилски тимове. Клубът е учреден на 2 януари 1921 година от италиански емигранти и играе домакинските си мачове на 60-хилядния стадион " Минейрао ".

Преди 2 години Христо Крушарски и някогашният асистент в щаба на Бруно Акрапович Желимир Теркеш посетиха Бразилия, базата на Крузейро и редица мачове (както на първия тим, по този начин и на децата и юношите).

Собственикът на Локомотив изгледа онлайн и финала за Купата на Бразилия, приключил с успех на отбора от Бело Оризонте.

Последва покана към тима на Крузейро до 17 години за присъединяване в интернационалния шампионат " Христо Бонев ", само че сбит график от мачове попречи на бразилците да посетят нашата татковина.
 Бруно Акрапович: Локо (Пд) е малко по-далеч от ЦСКА и Лудогорец
Бруно Акрапович: Локо (Пд) е малко по-далеч от ЦСКА и Лудогорец

" За да свикнеш да играеш на огромно европейско равнище, ти би трябвало време "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР