Спортно-техническият щаб на Левски е отхвърлил едно от предложенията за

...
Спортно-техническият щаб на Левски е отхвърлил едно от предложенията за
Коментари Харесай

Левски се отказа от вратар

Спортно-техническият щаб на Левски е отхвърлил едно от предложенията за вратарския пост. Става дума за стража на Ботев (Враца) - Федерико Бариос. 27-годишният колумбиец е бил един от препоръчаните играчи за мястото под рамката.

Вратарят се понрави с изявите си през есента, само че за финалните дуели на врачани титуляр бе Красимир Костов, а Бариос постоянно бе малтретиран и от травми. Станислав Генчев и треньорът на вратарите Йордан Господинов обаче не са одобрили колумбиеца и са се насочили към различен вид, написа " Тема спорт ". " Сините " не съумяват да се схванат и с стремежи Милан Борян за заплатата. Канадският национал със сръбски корени е изискал 15 000 евро на месец, до момента в който от " Герена " са склонни да му дадат половината от пожеланата сума, като за момента този вид отпада.

Това е принудило Левски да се насочи към бразилски пазач с европейски паспорт, като договарянията са на финалната права и се чака той да дойде на " Герена ". Той ще бъде опитният вратар, който да е конкуренция на Пламен Андреев и Иван Андонов.
 Левски с ултиматум към Ангел Бастунов
Левски с ултиматум към Ангел Бастунов

Халфът би трябвало да даде отговор до през днешния ден дали ще премине при " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР