Спортно-техническия директор на -Геша изрази мнението си след загубата на

...
Спортно-техническия директор на -Геша изрази мнението си след загубата на
Коментари Харесай

Геша: Няма да се откажа от Локомотив

Спортно-техническия шеф на -Геша изрази мнението си след загубата на неговия отбор от в мач от седмия кръг на Втора лига.
" Железничарите " изгубиха с 1:2 вкъщи. " Вложихме доста усърдие и пристрастеност в мача, само че ориста не бе на наша страна. Първото полувреме вратарят им избави едно необикновено състояние, което виждах по какъв начин влиза. Мисля, че второто полувреме те имаха и самочувствие, което им донесе втория гол. Принудителните смени оказаха въздействие по отношение на изхода да мача. Виждам че тимът на Локомотив направи всичко, с цел да завоюва мача и приветствам момчетата.

Футболистите усещат, че би трябвало да работят още. Изиграхме една контрола и с, с цел да затвърдим това, което упражняваме. Важното е, че има предпочитание да се промени тима и да се усъвършенства.

Смятам, че сега тимът би трябвало да поработи повече с едно интензивно движение. Мисля, че това ще отшуми бързо и ще намерим себе си. Каквото сме се сработвали, сме се сработвали до в този момент. Мисля, че с повечко работа и концепция няма смисъл да се сработваме кой знае какъв брой. Това е футбол, играта, която всички желаят да играят и ето го терена - дано играят. Не знам до какъв брой административните проблеми се отразяват на представянето. Не знам какво се случва, работата на футболистите е да играят и да се раздават.

От дребен съм израснал тук и за мен е предизвикателство да се върна и да се опитам да направя нещо за тима. Няма да се откажа в този тежък интервал, знам, че дружно с футболистите ще успеем ", съобщи Геша.
Втора лига 7 кръг, понеделник 21 септември  Локомотив (Горна Оряховица) 1:2краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР