Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) промени началния

...
Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) промени началния
Коментари Харесай

БФС смени началния час на "Левски" - "Черно море" след натиск на феновете

Спортно-техническата комисия (СТК) към Българския футболен съюз (БФС) промени началния час на мача от 19-тия кръг в Първа лига сред " Левски " и " Черно море ". Двата тима ще играят в събота (11 февруари) от 12.30 ч. вместо от 17.30 ч.

Срещата е във Велико Търново, откакто.

Решението на СТК пристигна единствено часове, откакто Националният клуб на последователите (НК) на " Левски " насочи апел с сериозен звук към БФС.

" Господа, в наредбата тъкмо са упоменати наказванията за съответните прегрешения. Но на никое място в наредбата няма наказване безчинство, тъй като единствено по този начин може да се дефинира планувания от вашите подчинени начален час на мача. Издевателство към всички, които ще бъдем на стадиона-зрители, футболисти, служебни лица. И риск за живота и здравето на хилядите пътуващи в късните часове на нощта ", написаха почитателите на " Левски ", откакто оповестиха, че за мача са продадени 1846 билета, в допълнение към 6000 сезонни карти.

От СТК обясниха, че решението се взима " за обезпечаване на оптимално положителни условия за последователите ". То е по предложение на " експертна група от БФС, ПФЛ и Нова Броудкастинг Груп ".

По време на зимната пауза треньорът на " Левски " шампионата да стартира по-късно, с цел да не се играе " на ледени пързалки и в блата ". От БФС му дадоха отговор, че програмата към този момент е направена и жребият е изтеглен.

Промяната в програмата визира единствено срещата на " Левски ", като по същото време ще се играе срещата сред " ЦСКА 1948 " и " Хебър ". Това е първи случай, в който два мача ще бъдат едновременно, откогато платените канали в " Диема Екстра " излъчват Първа лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР