Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение да отложи

...
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение да отложи
Коментари Харесай

Отложиха дербито Лудогорец - Левски

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз взе решение да отсрочи дербито от 6-ия кръг на българското състезание сред отборите на Лудогорец и Левски.

От " синия " клуба са поискали публично срещата да не се организира съгласно предварителната стратегия, като от Лудогорец са се съгласили. Двубоят трябваше да се състои на 14 август (неделя) от 21:00 часа.

Столичани не престават своето присъединяване в евротурнирите и, в случай че отстранят Хамрун Спартанс, ще играят плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите идващия четвъртък. Левски към този момент отсрочи два турнирни мача дотук - против Славия и Черно море.

На Лудогорец също му следва плейофен конфликт в Лига Европа против литовския Жалгирис идващия четвъртък. " Орлите " отложиха дуела си против Славия от 5-ия кръг на Първа лига поради присъединяване си в квалификационните кръгове на Шампионска лига.

От Спортно-техническата комисия прецизира още, че ЦСКА и Септември в неделя ще стартира в 20:00 ч., а не както в началото бе оповестено - в 18:15 ч.

Ето и цялото известие от уеб страницата на БФС:

По искане на ПФК „ Левски “ Сф и със единодушието на Нова Броудкастинг груп, БПФЛ и ПФК „ Лудогорец 1945 “ Рз, на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023, срещата от VI – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Лудогорец 1945 “ Рз ПФК „ Левски “ Сф, планувана за 14.08/неделя/2022 г от 21.00 часа се отсрочва.

Срещата от VI – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ ЦСКА-София “ Сф и ПФК „ Септември “ Сф, ще се играе на 14.08/неделя/2022 г от 20.00 часа, вместо от 18.15 ч.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР